EN
چیلر صنعتی مینی چیلر صنعتی چیلر اسکرال چیلر اسکرو

دیتاسنترهای کوچک

 -  بحث خنک کاری سرورها در اتاق های سرور و دیتا سنتر های کوچک که توسط شرکت های کوچک و متوسط احداث می شوند از اهمیت خاصی برخوردار است.
   حدود 40 درصد انرژی مورد استفاده در دیتا سنترها ، مربوط به سیستم خنک کاری و سرمایش دیتا سنترها می باشد.
لهذا دقت در انتخاب نوع سیستم و مطابقت آن با استانداردهای روز دنیا نظیر AHRI و EUROVENT  بایستی مد نظر قرار گیرد.
گروه صنعتی تهویه سام و شرکت یوروکلایمت جهت خنک کاری و سرمایش دیتا سنترهای کوچک یا اتاق های سرور مربوط به موسسات و شرکتها ، راهکارها و سیستم های مناسبی را ارائه می دهد که هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ سیوینگ انرژی بالا و تجهیزات روز دنیا ، منافع مشتریان و بهره برداران را به دنبال دارد.
-   سیستمهای کلوز کنترل یا پکیج های مخابراتی بالا زن و پایین زن تهویه سام یکی از سیستمهایی است که جهت استفاده در دیتا سنترهای بزرگ و کوچک به مشتریان پیشنهاد می گردد. جهت نصب و بهره برداری این سیستمها ، پشتیبانی فنی مهندسی مناسبی از طرف گروه صنعتی تهویه سام به مشتریان ارائه می شود تا بتوانند زیر ساخت های لازم نظیر تامین سیستم توزیع هوا ، سقف و کف کاذب ، کانال کشی ها و محدودیت های فضا را به خوبی مدیریت کرده و همچنین از مزایای کارکرد مناسب چهار فصل دستگاه ها با محوریت کاهش مصرف انرژی بهره مند گردند .
- پکیج های مخابراتی یا کلوز کنترل یونیت های تهویه سام بصورت دومداره و کامپکت با قابلیت نصب در فضای بسته مراکز داده یا دیتاسنترها که کنترل دقیق دما و رطوبت در آنها از حساسیت ویژه ای برخوردار است ، طراحی و ساخته شده و شامل دو قسمت ایندور یا داخلی و کندانسینگ یونیت خارجی میباشد که توسط لوله های مسی به هم متصل میگردند.
- قسمت ایندور یا داخلی پکیج های مخابراتی یا کلوز کنترل یونیت های تهویه سام بصورت های بالازن ، پایین زن و روبرو زن ساخته شده و وظیفه خنک کاری، کنترل دما و رطوبت فضای دیتاسنترها را بعهده دارند.
- پکیج های مخابراتی یا کلوز کنترل یونیت های تهویه سام برای کاربردهایی که در آن کنترل رطوبت و دمای هوا  با دقت بالا ضروری است، از جمله مراکز داده و دیتاسنتر، ایستگاه های سوئیچینگ مخابراتی، اتاق های عملیاتی پزشکی و محیط اتاق تمیز طراحی شده است.
- ایجاد سرمایش در پکیج های مخابراتی یا کلوز کنترل یونیت های تهویه سام به شکل DX و از طریق سیکل تبرید و گاز مبرد بصورت مستقیم تامین می گردد . جهت کنترل رطوبت محیط و افزایش آن از رطوبت زن های بخار استفاده شده و  رطوبت گیری هوا از طریق کندانسینگ رطوبت هوای عبوری از روی کویل DX   صورت میپذیرد.
- هوای محیط بصورت مستقیم  یا از طریق کف کاذب یا سقف کاذب به قسمت ایندور کلوز کنترل یونیت های تهویه سام وارد شده و پس از تنظیم دما و رطوبت و فیلتراسیون هوای عبوری دوباره وارد راهروی رک ها شده و خنک کاری سرورها را موجب میگردد.

-   تامین دستگاه های خنک کننده در دیتا سنترها بایستی به گونه ای باشد تا دو دستگاه مستقل با دو مدار مجزا امکان کارکرد داشته باشند تا ریداندنسی را در اتاق سرور تامین نمایند .
-   اخیراً دیتا سنترها پارامترهای محیط زیستی را نیز ملاک قرار داده و دیتا سنترهای سبز با بهره وری بالای انرژی و عدم تخریب محیط زیست ، از سیستمهای خنک کننده ای بهره می برند که کمترین آسیب را به محیط زیست نظیر لایه ازن و اثرات گلخانه ای داشته باشند .
-   دستگاههای پکیج چهار فصل تهویه سام ، با قیمت مناسب و کارایی بالا نیز از دستگاه هایی است که به صورت دو پارچه در اتاقهای سرور و دیتا سنترها نصب شده و جذابیت های لازم را برای مشتریان به همراه دارند . این دستگاه ها به گونه ای در فضای دیتا سنتر یا اتاق سرور نصب می گردند که هوای رفت آنها به داخل تونل مابین رک ها دمیده شده و هوای برگشت از جناحین وارد پکیج می شوند.
- پکیج یونیتهای دوپارچه سری EKDB تهویه سام بصورت دومداره و کامپکت با قابلیت نصب در فضای باز یا اتاقک و فضای بسته طراحی و ساخته شده و شامل دو قسمت ایندور یا داخلی و کندانسینگ یونیت خارجی میباشد که توسط لوله های مسی به هم متصل میگردند.
- پکیج یونیتهای دوپارچه سری EKDB تهویه سام بدلیل کامپکت بودن دستگاه و مزایای بیشمار دیگر، یکی از مناسبترین گزینه ها جهت تامین سرمایش اتاق سرور و دیتاسنتر محسوب می شوند .
- سرمایش در پکیج یونیتهای دوپارچه سری EKDB تهویه سام به شکل DX و از طریق سیکل تبرید و گاز مبرد بصورت مستقیم تامین می گردد . 
- چیلرهای صنعتی و سیستمهای خنک کننده تهویه سام در دیتاسنترها و اتاق های سرور شرکت های متعدد دولتی و خصوصی در کشور نصب گردیده و هم اکنون نیز در حال کار می باشند که می توان به ارگان ها و شرکتهای ذیل اشاره نمود :
دیتا سنتر بانک مرکزی(انفورماتیک)- دیتاسنترنیروی انتظامی(پروژه حکمت)-دیتاسنترنیروی انتظامی (پروژه طوبی)-دیتاسنتربانک اقتصاد نوین اصفهان-دیتاسنتر بانک مسکن اصفهان-دیتاسنتربانک مرکزی (انفورماتیک) (شعبه کیش)- دیتاسنتربانک مسکن تهران- دیتاسنترشورای نگهبان- دیتاسنتردانشگاه علوم پزشکی تهران-دیتاسنتر استانداری بوشهر-دیتاسنتر راهور ناجا-دیتاسنتر پتروپارس-دیتاسنتر بانک پاسارگاد-دیتاسنتر بانک مهر-دیتاسنتر زعیم-دیتاسنتربانک سامان تهران-دیتاسنتربانک سامان (الوند)- دیتا سنترشهرداری تهران- دیتاسنتر هواپیمایی ماهان (سایت سیمیلاتور)- دیتاسنتر شرکت مس سونگون – دیتاسنتر بانک انصار- دیتاسنتر شرکت مبین وان- دیتاسنتر هتل نگین مشهد و ....